Activități de educare și dezvoltare

Vă rugăm să bifați orice domenii de interes

În cazul în care ajutând oamenii să se simtă bineveniți și introducând noii veniți în companie este ceva care vă vine natural, vă putem ajuta să deveniți un mentor ABP.
Dacă sunteți o colegă de sex feminin, programul nostru de mentorat ABP Ea vă oferă timp cu persoane instruite care vă vor ajuta să parcurgeți următorii pași în cariera dumneavoastră.
Nu este necesară nicio calificare, dar este necesară o pasiune serioasă pentru producție. Acest program de formare intensivă de 2 ani vă va accelera dezvoltarea pentru a deveni un angajat cu experiență și calificare înaltă în cadrul companiei.
Profitați de experiențele de observare pe care le oferim. S-ar putea să descoperiți o pasiune ascunsă pe care vă putem sprijini să o valorificați în viitor.
Suntem norocoși în ABP să facem parte dintr-o familie globală mai largă. Dacă sunteți interesat să experimentați alte locații ABP din Irlanda, Polonia sau UE, vă rugăm să ne anunțați.
ABP vă poate sprijini să învățați conversațional Engleză într-un mod care funcționează în jurul muncii și a vieții de familie/sociale. Aceste sesiuni pot fi aranjate online cu flexibilitate și o Abordare prietenoasă luând în considerare toate nivelurile.
Învățați noi competențe online, în timpul care vă convine. ABP oferă eLearning prin intermediul platformei noastre interne de eLearning și cursuri online disponibile prin intermediul furnizorilor externi.
Dacă doriți să perfecționați competențele în Excel, PowerPoint, Microsoft Teams, Word etc putem să vă sprijine prin intermediul sălii de clasă și oportunități de e-learning.
Toți angajații noștri au mari oportunități de a se alătura comitetelor în devenire care susțin experiența noastră ca angajați. Implicându-vă în comitete, puteți avea o voce în probleme importante, puteți cunoaște oameni noi și puteți contribui la dezvoltarea abilităților dumneavoastră de comunicare.
Dacă aveți o pasiune pentru a ajuta alți colegi aflați la nevoie, vă rugăm să ne anunțați.
Există atât de multe alte oportunități de evoluție și dezvoltare. Dacă există un curs specific care credeți că v-ar ajuta să vă duceți cariera la următorul nivel cu ABP, vă rugăm să ne anunțați.